اتفاق عجیب در لیگ ۲ آسیا؛ سپاهان برای مهمانی هم به اصفهان می‌رود مدافع تیم ملی: دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم ترشتگن در راه جزیره مصدومیت دوباره رودری بازگشت استیون جرارد به عرصه مربیگری محرومیت ساپینتو تمام شد | مربی پرتغالی نیمکت استقلال را می‌بیند؟ وقت‌کشی، تاکتیک اخباری در چادرملو اسماعیلی‌فر جایگزین حردانی در تیم ملی شد خبر خوش سرمربی اروگوئه برای ستاره رئال مادرید یک رکورد جدید برای گواردیولا | پپ بالاتر از ونگر و فرگوسن! برگزاری جلسه هیئت مدیره استقلال بدون ساپینتو | سرمربی پرتغالی ماندگار شد؟ شروع کار فوتسالیست‌های دائم‌پناه از دانشگاه فردوسی خاطره‌سازی مارسکا در چلسی سخنگوی وزارت امور خارجه: نگران غرض‌‌ورزی‌های سیاسی آمریکا برای میزبانی از ورزشکاران ایران هستیم آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم استقلال در بازی با چادرملو آمار ناامیدکننده طارمی در شب شکست المپیاکوس سیاوش اکبرپور استقلال را محکوم کرد ۵ بازیکن استقلال از لیست تیم ملی خط خوردند! فلیک پس از شکست سنگین برابر سویا: این تلخ‌ترین شکستم نبود! نایب‌رئیس فراکسیون ورزش مجلس: ورزشگاه آزادی تا پایان سال آماده می‌شود
سرخط خبرها

دستور وزیر ورزش برای برگزاری مسابقات لیگ در روز | تغییر ساعت بازی استقلال و پرسپولیس؟

  • کد خبر: ۳۰۷۵۷۳
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
دستور وزیر ورزش برای برگزاری مسابقات لیگ در روز | تغییر ساعت بازی استقلال و پرسپولیس؟
وزیر ورزش از فدراسیون‌ها خواست به منظور کاهش مصرف انرژی، مسابقات لیگ را حتی‌المقدور در ساعات روز برگزار کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی دستور اکید رییس‌جمهور برای کاهش مصرف انرژی در سراسر کشور به منظور خدمت‌رسانی بهتر به مردم، وزیر ورزش و جوانان به فدراسیون‌ها دستور داد برای صرفه‌جویی و مشارکت بیشتر جامعه ورزش در این حرکت ملی، مسابقات لیگ خود را تا جای ممکن در ساعات روز برگزار کنند. این دستور از سوی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای به فدراسیون‌ها ابلاغ شده است.

بدین ترتیب احتمالا زمان برگزاری بازی تیم‌های استقلال و پرسپولیس مقابل سپاهان و هوادار تغییر می‌کند. طبق برنامه از قبل اعلام شده قرار بود بازی هوادار و پرسپولیس چهارشنبه همین هفته از ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه شهر قدس و بازی استقلال و سپاهان پنجشنبه ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه آزادی آغاز شود، اما اگر قرار به این باشد که بازی‌ها را زیر نورافکن برگزار نکنند، باید استقلال و پرسپولیس چند ساعت زودتر به مصاف حریفان خود بروند.

صد البته اگر قرار به اجرای دستور وزیر ورزش باشد، هفت بازی از هشت بازی هفته آخر نیم فصل اول لیگ برتر دستخوش تغییر ساعت می‌شود چرا که در برنامه اعلام شده از سوی سازمان لیگ تنها یک بازی ساعت ۱۵:۰۰ آغاز خواهد شد و بقیه بازی‌ها به زیر نور نورافکن کشیده می‌شود. فقط بازی روز چهارشنبه گل گهر سیرجان و چادرملو ساعت ۱۵:۰۰ آغاز می‌شود و برای بقیه بازی ها، ساعت ۱۶:۴۵ به بعد برای شروع در نظر گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->